Politica de retur

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

În cazul comenzilor de peste 220 lei care beneficiază de transport gratuit, acesta se aplică sub forma unei oferte. În cazul în care se dorește returul unei astfel de comenzi se va deduce transportul inițial (20 lei) din valoarea totală a facturii.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a bunurilor.

În cazul în care Cumpărătorul decide să se retragă din Contract, acesta va completa formularul de retur ce poate fi descarcat aici și îl va transmite vânzătorului pe adresa contact@carmis.ro (Formularul de retur este obligatoriu)

În cazul în care Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv.

Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea bunului cu altul de aceeași valoare, care va fi livrat la proxima comandă de bunuri/produse, caz în care nu este necesară returnarea produsului, sau poate solicita rambursarea valorii bunului.

În cazul în care Comandă este achitată, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la dată informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

– pentru Comenzile achitate cu card online – prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

– pentru Comenzile achitate cu OP / Ramburs / Card bancar – prin virament bancar;

Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea Bunurilor vândute.

Costurile de returnare a Bunurilor vor fi suportate de Cumpărător, iar bunurile vor fi ambalate astfel încât să nu existe riscul deteriorării și împrăștierii accidentale la transport. Clientul poate expedia produsele catre adresa noastra prin ce firma de curierat dorește, atâta timp cat costurile sunt suportate de acesta. NU lucrăm cu Poșta Română! Orice retur expediat prin Poșta Română nu va fi luat în considerare până nu este expediat prin intermediul unei firme de curierat care oferă și AWB pt urmărirea comenzii.

Cumpărătorul poate solicita înlocuirea sau returnarea bunurilor ce nu corespund comenzii acestuia (alt gramaj, alt produs decât cel comandat), care au fost expediate greșit dintr-o eroare a Vânzătorului, caz în care costurile de transport vor fi suportate de Vânzător.

Nu se asigură dreptul de retragere pentru bunuri care au fost desigilate si folosite sau al căror ambalaj a fost deteriorat de către cumpărător, respectiv alte bunuri care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă.

TOP
preloader